The site is loading…

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

csipetpage7Mivel a régi tárhelyem a csipetpage.hu alatt lejárt, és a weblapos portfóliónak már van saját oldala, egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy mi is legyen ezzel az oldallal. Végül arra jutottam, hogy felesleges megtartani, csak azért, hogy én itt blogolgassak, azt lehet ingyen is. Aztán jött a kontra érv, hogy azért ez az oldal elég régi, a domain elég jól be van járatva, meg van rajta egy-két írásom is, úgyhogy teljesen a levesbe se kéne kerülnie.

Végül a tökéletes kompromisszum született meg: meghosszabbítottam a domain-t és lemondtam a tárhelyet, az oldalt pedig elköltöztettem az InWeTech tárhelyére (direkt olyan tárhely szolgáltatónál lett elhelyezve, aki bármennyi domain-t fogad felár nélkül). És ha már költözés, a rendszert is átraktam WordPress alapokra. Ez az oldal mégis csak blog (vagy valami olyasmi), akkor már blogmotor dolgozzon alatta.

Úgyhogy minden erre tévedőt üdvözlök az új helyről!