The site is loading…

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

bababolt_editorUtolsó post az oldalról. Kész van! Körülbelül 3 hónap volt a teljes fejlesztési idő (persze ebben bőven volt olyan nap amikor egyáltalán nem is nyúltam hozzá), bár az utolsó 2-3 hét már inkább csak hibajavítás, kódtisztázás, seo optimalizálás volt.
Az utolsó modul ami bekerült a CKEditor WYSIWYG szerkesztője, melyre egy híríró script készült. A hírek pedig kipostolhatók a főoldalra, így pedig egy egyszerű word felületen keresztül tudja bárki szerkeszteni (a megfelelő jogosultságokkal) a statikus tartalmat is.
Ezen kívül beizzítottam az eddig két domain címünk mellé (bababolt.org, bébibolt.net) még két domaint seo szempontokból. A babakocsik.org, ésetetőszék.net fejlesztése egyelőre csak hosszútávú céljaim között szerepel, jelenleg kitükröztem rájuk az adatbázisunkat, hogy google indexelje egy kicsit. Igen, elég minimáldesign jegyében készültek, hamarosan rájuk huzok azért valami felületet, de jelenleg nem prioritás.