Az oldal töltődik…

kartfarm_palyaWeblap: www.gokartfarm.eu

Pálya: Szabadtéri, épített gokart pálya, rázókövekkel (még némi füves bukótér is akad), bár picit rövid

Gokartok: RIMO EVO6

Felszerelés: Bukósisak van, viszont sisakmaszk egyáltalán nincs, helyben 1200 Ft-ért lehet vásárolni

Terhelés: Átlagos fizikummal 2 futam már (karban) eléggé fárasztó

Időmérés: Van, lehet időmérőt és versenyt is menni, az eredményeket megkapod papíron

Árak: 8 perc / 2000 Ft (diák 1600 Ft), de vannak bérletek, amik eloszthatóak több versenyző között (10 alkalmas bérlettel egy menet 1600 Ft)

Létesítmények: Van büfé, illetve láttam csocsóasztalt, ugyanakkor nagyobb céges rendezvényt lehet nem szerveznék ide. A személyzet abszolút barátságos.

kartfarm_rimoEléggé el van dugva a pálya (szerencsére ki van táblázva) és talán ez a legnagyobb negatívum ami elmondható róla. Az aszfalt jó minőségű, és (főleg melegben) elég jól is tapad, a gépek többé kevésbé egyforma teljesítményt adnak le, nem Budaring szintű „aki beül abba a gépbe az az első” minőség. Előzni viszonylag nehéz, főleg kifékezések működnek a rövid egyenesek, keskeny pálya és a hasonló teljesítményű gépek miatt.
A futam alatt végig jól látható a legjobb és utolsó körök idejei amit aztán nyomtatva is egyből megkaptok. Összességében a kinti pályák között egyértelműen jobbnak tűnik a KartFarm, mint Budaring. Személy szerint pozitívumnak tekintem, hogy amikor mi arra jártunk mindig nagy volt a csend (nem volt percre tervezve, ki mikor megy pályára), úgy fest Csömör már sokaknak nagyon kiesik, pedig kifejezetten gyorsan ki lehet érni az M0-son.
Határozottan ajánlott jó időben!