Az oldal töltődik…

g1Weblap: www.g1kartcenter.hu

Pálya: Fedett pálya, eredetileg mélygarázs volt

Gokartok: SODI RX8

Felszerelés: Bukósisak és sisakmaszk is van

Terhelés: Abszolút nem fárasztó

Időmérés: Van, lehet időmérőt és versenyt is menni, az eredményeket nyomtatva is megkapjátok méghozzá személyre szólóan

Árak: 8 perc / 1800 Ft (diák 1500 Ft), de vannak bérletek, amik nem átruházhatóak egymás között (3 alkalmas napi jeggyel egy menet 1666 Ft)

Létesítmények: Van lehetőség rendezvényszervezésre, a személyzet (amikor épp ideje engedi) barátságos

g1_rx8A G1 a Material Center mélygarázsában, gyakorlatilag a belváros szívében található, így a megközelítéssel gond nagyon nem lehet. Talán azt is érdemes megjegyezni, hogy a várakozó rész teljesen le van szigetelve magáról a pályáról, így talán a „legkulturáltabb” pit itt van, ugyanakkor a benzingőz hiányát páran biztos felhozzák negatívumként. 🙂
Maga a pálya, talán az leggyorsabb fedett pálya, több hosszú egyenessel, bár vannak technikásabb részek is. Meglepő módon csúszkálós tud lenni, így ide kissé más stílust kell hozni a jó időkhöz, mint a legtöbb pályára. Több kanyar is szinte kéri hogy driftelve, erőből fordulva vegye be az ember, de a jó időhöz (mint minden pályán) pont az kell, hogy a gép végig tapadjon, így vezetéstechnikailag ez a pálya is kihívás, de mégis teljesen máshogy mint mondjuk az Eurocenter GokartRing-je (ami szintén elég technikás).
Ami a gokartokat illeti, elég jó állapotú RX8-asok vannak, különbségek (mint minden bérgokart pályán) vannak közöttük, de nem eget rengetőek. A vezetésük viszont egyáltalán nem fárasztó, talán a több hosszabb egyenes, vagy a kisebb tapadás miatt, nem tudom, de itt valószínűleg egész nap elkörözgethetne az ember anélkül, hogy a karja le akarna szakadni. Akár első pályának is ideális lehet, ugyanakkor úgy érzem a kisebb tapadás miatt kicsit kilóg a pályák sorából és aztán majd később jön a meglepi egy másik pályán, így gokartozni tanulni nem hiszem, hogy ez lenne a legideálisabb. Ellenben határozottan nagyon jó szórakozás!